Archive for noiembrie, 2014

IACRIS la circuitul medical la INMS

duminică, noiembrie 23rd, 2014

Luni 24 noiembrie, cei 5 juniori din lotul de performanta IACRIS, si anume VLAD CHIORPEC, ELENA VISCUN, ANDREEA DRAGAN, CRISTINA IACOBAN si DIANA ROSU au efectuat circuitul medical la Institutul National de Medicina Sportiva. Toti 5 sunt sanatosi si bine pregatiti pentru noul an competitional! Mult SUCCES !

Domnul Profesor Cristi Iacoban, presedintele AC IACRIS, a fost invitat la Consfatuirea antrenorilor cu sportivi la lotul national, BUSTENI 6-7 noiembrie

joi, noiembrie 13th, 2014
Joi 6 si vineri 7, s-a desfasurat la Busteni Consfatuirea antrenorilor cu sportivi la lotul national. Sub moderarea domnului profesor Titi Mihail si al doamnei profesoare Lenuta Dragomir, ni s-au prezentat modele de antrenament. Au mai fost prezenti domnul Butoi Alexandru,de la ANAD, care ne-a prezentat metodologia de lucru antidoping pentru anul 2015, doamna nutritionist Ligia Alexandrescu, precum si domnul presedinte FRA Sandu Ion, care a promis o noua sala de atletism de 2000 de locuri la Iolanda Balas Sotter, incheierea lucrarilor la hotelul si tribuna din aceeasi locatie, precum si schimbarea pistei la stadion, un nou stadion de atletism la Busteni, intrarea in circuitul competitional a stadionului din Craiova si a noului stadion de atletism din Ghencea, toate aceastea pana in toamna 2015.