Archive for decembrie, 2018

CANTONAMENT POIANA BRASOV

duminică, decembrie 30th, 2018

In perioada 15 – 21 decembrie 2018, 24 de sportivi si profesori AC IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de la Poiana Brasov. S-a efectuat o pregatire fizica foarte buna, in vederea participarii la competitiile din aceasta iarna. Sportivii au socializat, s-au cunoscut mai bine, pentru a deveni o echipa puternica cu rezultate deosebite in plan sportiv. S-au desfasurat si activitati distractive, cum ar fi punerea in scena a cunoscutei povesti "Scufita Rosie", concursuri de mima sau talent show etc.

AC IACRIS si-a premiat CEI MAI BUNI 10 SPORTIVI AI ANULUI 2018

sâmbătă, decembrie 29th, 2018

Odata cu desfasurarea celei de a XVIII editii a Cupei IACRIS, AC IACRIS si-a premiat primii 10 sportivii ai anului 2018. Acestia au fost selectionati in urma punctelor obtinute conform criteriilor Federatiei Romane de Atletism, criterii pe care le postam in continuare, pentru buna informare a parintilor, sportivilor si a suporterilor AC IACRIS. Cu ajutorul dlui Budesu Daniel, acestia au fost premiati si cu bani ! Ii felicitam incaodata, ii multumim incaodata dlui Budesu Daniel pentru sustinerea financiara a clubului nostru, si speram ca la anul, primii 10 sportivi care vor fi premiati sa obtina si mai multe puncte si noi sa facem la randul nostru, premiile mai consistente !

CUPA IACRIS – ed. XIII

vineri, decembrie 28th, 2018

Cincizeci de copii IACRIS s-au intrecut joi, 13 decembrie, la cea de-a XVIII-a editie a Cupei IACRIS. Micutii s-au intrecut in probele de viteza. gardulete si stafeta. In final, toti copiii au obtinut Cupe, Medalii, Diplome si cadouri. Ei au mai fost incantati de Magicianul Robertino, care le-a facut o placuta surpriza copiilor, fiind prezent la competitia noastra. Multumim sponsorului evenimentului, dl Budesu Daniel, mereu alaturi de noi, precum si dnei Gavrila, pentru permanentul ajutor care ni-l ofera.