Archive for aprilie, 2010

AC IACRIS s-a afiliat la FEDERATIA ROMANA DE VOLEI

joi, aprilie 29th, 2010

Incepand cu anul competitional 2010 – 2011, in iarna, AC IACRIS va participa cu echipe de fete si de baieti, la Campionatul National de Minivolei (copii nascuti in anul 1998 si mai mici) si la Campionatul National de Volei Sperante (copii nascuti in anul 1996 si mai mici). Astfel, de astazi, vom incepe o campanie de selectie  (mai mult…)

Copiii de la AC IACRIS si-au sarbatorit presedintele

marți, aprilie 27th, 2010

Luni 26 aprilie, a fost sarbatoare in familia AC IACRIS. Presedintele asociatiei, dl prof Cristi Iacoban a implinit frumoasa varsta de 47 de ani. Dna prof Mihaela Iacoban, sotia dansului, i-a organizat o petrecere surpriza, la care au participat o parte dintre parinti si copii. LA MULTI ANI !

A. C. IACRIS la Targul Ofertelor Extrascolare

marți, aprilie 20th, 2010

In perioada 16 – 18 aprilie, s-a desfasurat la Palatul National al Copiilor, "Targul Ofertelor Extrascolare". Ca si anul trecut, asociatia noastra a fost reprezentata, oferind copiilor alternative pentru petrecerea timpului liber, practicand atletismul sau mergand in tabere in tara sau in strainatate. Standul nostru 

(mai mult…)

Relaxare la Hollywood Multiplex

duminică, aprilie 11th, 2010

Sambata, 10 aprilie, o parte a "familiei" AC IACRIS a vizionat la Hollywood Multiplex comedia americana "Intalnire cu surprize". Dupa o buna portie de ras, am fost in Mall sa bem un suc si sa rontaim ceva. A fost Super si vom continua actiuni de acest gen.

VLAD CHIORPEC – dublu medaliat la finala camp. national de copii

duminică, aprilie 11th, 2010

Vineri, 9 aprilie, s-a desfasurat finala campionatului national de copii 1 si 2. VLAD CHIORPEC a confirmat sperantele puse in el, pentru cucerirea unei medalii, el cucerind chiar doua. Astfel, la 60 m garduri, dupa ce a castigat seria cu un rezultat fabulos (9,16 s),  (mai mult…)