Archive for iulie, 2010

DAN NICULESCU – pentru a patra oara campion al Romaniei

duminică, iulie 11th, 2010

Dupa ce a castigat seria cu 14,57 s, DAN s-a impus si in finala de la 110 m garduri, Juniori II (Cadeti), cu 14,64 s (pe ploaie si cu vant din fata), la o diferenta considerabila de al doilea clasat (Dumitrache Cosmin – Timisoara 15,08 s). FELICITARI lui DANUT si multa bafta la Edirne (TURCIA), unde va reprezenta ROMANIA la BALCANIADA DE CADETI (pe 7 august) !  (mai mult…)

MIHAELA IONITA – Licentiata a Universitatii Romano – Americane

duminică, iulie 11th, 2010

MIHAELA IONITA  a obtinut Licenta in cadrul Universitatii Romano – Americane – Facultatea de Economia Turismului Intern si International. Felicitari si bafta in urmatorii doi ani de Master!

ALEXANDRU BUGA – un nou campion marca „IACRIS”

luni, iulie 5th, 2010

ALEX ne-a impresionat pe toti cu dorinta lui de a realiza un rezultat foarte bun. Si a reusit. A aruncat sulita la 32,06 m, devenind Campion Municipal de Juniori III si obtinand prima lui medalie de aur. Astfel el s-a alaturat celorlalti campioni ai AC IACRIS, din ce in ce mai multi, de la an la an. Alte rezultate: (mai mult…)

DAN NICULESCU, locul IV la Grand Prix Juniori I

sâmbătă, iulie 3rd, 2010

Relaxat fiind inca, dupa frumoasa aventura din insula Thassos, DAN nu s-a fortat prea tare la acest Grand Prix de Juniori  I, terminand al IV-lea in 15,73 s. Sa speram ca saptamana viitoare, la Finala Juniorilor II, nu va mai fi asa relaxat. Bafta !