Archive for the ‘CANTONAMENTE TABERE STRAINATATE’ Category

CANTONAMENT IN INSULA THASSOS, GRECIA

sâmbătă, august 31st, 2019

Ultima saptamana din august , ne-a gasit in sudul frumoasei insule Thassos, din Grecia, intr-un resort modern de patru stele, unde nu ne-a lipsit nimic. Fiecare camera a hotelului era spatioasa, modern mobilata, cu tot ce trebuie, terasa, mancarea foarte variata si gustoasa, doua piscine foarte mari si  frumoase plus centrul spa , plaja minunata, apa cristalina si calda a marii Egee, taverna de pe plaja, au constituit ingredientele unui sejur perfect. Mai adaugam o grupa de copii campioni si medaliati, frumosi si cuminti, si iata o reteta perfecta pentru vacanta !

CANTONAMENT ALBUFEIRA (PORTUGALIA)

duminică, ianuarie 6th, 2019

Intre 22 decembrie 2018 si 05 ianuarie 2019, a fost organizat un cantonament de pregatire la care au participat dl prof Cristi Iacoban si Cristina Iacoban. Cantonamentul s-a desfasurat in Algarve, PORTUGALIA, in orasul Albufeira. Vremea deosebit de prietenoasa, cu foarte mult soare, zilnic, si cu temperaturi de 8 – 10 grade plus noaptea si 18 – 20 de grade plus ziua, a permis efectuarea unei pregatirii optime. In 10 km patrati sunt patru stadioane de atletism, moderne, dotate cu tot ce trebuie, toate materialele la dispozitie, pista impecabila, liniste, caldura, sali de forta mari si dotate cu tot ce trebuie, piscina interioara, sauna, jacuzzi, oceanul, plaja, oameni exceptionali etc totul a fost deosebit de frumos si folositor. Am reusit sa vizitam si baza pregatire de la Monte Gordo, am vizitat Lisabona, dar si Spania – frumosul oras Sevilla. A fost o experienta unica, binevenita, si pe care dorim sa o repetam la sfarsitul anului 2019, poate cu un numar mai mare de atleti !

RELAXARE IN HALKIDIKI (GRECIA)

duminică, august 12th, 2018

 

Dupa un sezon destul de greu, in perioada 6 – 11 august 2018, am organizat un cantonament de relaxare in frumoasa Grecie, in Halkidiki mai precis. Ne-am balacit in Marea Egee, dar si in piscina hotelului, am facut plaja, am mancat numai bunataturi la Vasilis, dar si delicioase prajituri si inghetate la Alina Tasos. Ne-am distrat la masinute, am facut si ceva shopping pentru acasa, si vom reveni intotdeauna cu mare placere aici ! YASAS !

CANTONAMENT LA HALKIDIKI (GRECIA)

luni, septembrie 4th, 2017

In perioada 27 august – 3 septembrie, am organizat un cantonament in GRECIA, la HALKIDIKI. A fost poate cel mai frumos cantonament din istoria IACRIS. Conditiile de cazare excelente, masa diversificata si de o inalta calitate, plaja privata, apa calda si cristalina, cofetaria, si nu in ultimul rand, copiii minunati de la IACRIS, toate au contribuit la reusita acestui cantonament. Am fost la distractie la WATERLAND in Salonic, dar si la shopping la cel mai mare Mall, MEDITERRANEAN COSMOS. La anul cu siguranta ne vom intoarce aici, dar nu pentru 7 zile, pentru ca trec prea repede, ci pentru 10 zile , ca sa ne saturam !

CANTONAMENT IN THASSOS (GRECIA)

duminică, august 7th, 2016

In perioada 1 – 6 august, am organizat un cantonament de relaxare in frumoasa insula Thassos (GRECIA). Cei 18 membrii IACRIS care au participat la acest cantonament, au facut plaja, s-au balacit in Marea Egee, s-au jucat diverse jocuri, s-au plimbat si au fost la shopping, intr-un cuvant, s-au relaxat. Dupa un an plin de succese. O sa mergem in Thassos si la anul !

CANTONAMENT IN UNGARIA

duminică, mai 1st, 2016

In perioada 22 – 29 aprilie am fost plecati la vecinii nostri unguri, la Hajduszoboszlo, unde am efectuat un ecxelent cantonament de relaxare, dar si de continuare a pregatirii pentru cei mari (Vlad, Elena, Cristina si Diana). Dimineata am fost sa ne antrenam la Debrecen (16 km de Hajdu), pe stadionul Gyulai Istvan, stadion care a gazduit un CAMPIONAT MONDIAL de JUNIORI 2, un CAMPIONAT EUROPEAN de TINERET, si un CAMPIONAT MONDIAL de ALERGARE PE SOSEA. Dupa antrenament, in fiecare zi am mers la AQUA PALACE, unde ne-am relaxat in bazinele cu teme si apa diferite (www.aquapalace.ro/fotografii.html). Doamna Eva, gazda noastra minunata de la hotelul KORONA, a avut grija de noi si ne-a cam rasfatat cu mancaruri delicioase si multe surprize placute. La anul vom reveni la Hajduszoboszlo.

CANTONAMENT THASSOS 2015

marți, august 18th, 2015

In perioada 10 – 17 august, 18 membri IACRIS au participat la cantonamentul de relaxare din frumoasa insula THASSOS (GRECIA). A fost poate cel mai frumos cantonament, am avut o vreme excelenta toata saptamana. Liniste, soare, plaje, mare, apa calda si limpede, mancare ca la nunta (Efaristo, STELIOS) , cazare excelenta, piscina etc. Am facut turul insulei, am facut plaja si la GOLDEN BEACH, am jucat korfball, beach volley, badminton, am facut sarituri si am jucat magarusul in apa marii, ne-am balacit in piscina, am mancat multa inghetata, a fost EXCELENT. Vom reveni cu drag la anul. Poze si filmulete pe FACEBOOK.

CANTONAMENT LA HAJDUSZOBOSZLO (UNGARIA)

duminică, aprilie 12th, 2015

In perioada 5 – 12 aprilie, am organizat la Hotelul KORONA din orasul   Hajduszoboszlo (UNGARIA) un minunat cantonament de relaxare si refacere.  Au participat juniorii din grupa de performanta, dar si copii de perspectiva. Impreuna s-au balacit in apele termale de la HUNGAROSPA, s-au distrat de minune la AQUA PALACE, s-au odihnit, au facut shoping, s-au intrecut la bowling si s-au plimbat prin oras cu trasurile biciclete. Cei mari au mai beneficiat de sedinte de masaj si de sauna. Mancarea a fost delicioasa. Vom reveni cu placere la Hotelul KORONA din Hajduszoboszlo.

CANTONAMENT IN GRECIA

vineri, august 29th, 2014

In perioada 23 – 31 august,  CRISTINA IACOBAN, DIANA ROSU, ELENA VISCUN, VLAD CHIORPEC impreuna cu domnul profesor CRISTI IACOBAN s-au relaxat in frumoasa statiune PARALIA KATERINI, din GRECIA. Totodata, acestia au inspectat viitoarea baza de pregatire din KATERINI, unde in luna aprilie vor participa la un cantonament de pregatire alaturi de prietenii lor. atletii de la ARHELAOS KATERINI.

Cantonament de relaxare in insula THASSOS (GRECIA)

duminică, septembrie 8th, 2013

In perioada 26 august – 02 septembrie, dupa un an plin de succese, atletii IACRIS s-au relaxat in frumoasa insula de smarald a Greciei, insula THASSOS.