Archive for the ‘CANTONAMENTE TABERE STRAINATATE’ Category

CANTONAMENT IN INSULA THASSOS, GRECIA

sâmbătă, august 31st, 2019

Ultima saptamana din august , ne-a gasit in sudul frumoasei insule Thassos, din Grecia, intr-un resort modern de patru stele, unde nu ne-a lipsit nimic. Fiecare camera a hotelului era spatioasa, modern mobilata, cu tot ce trebuie, terasa, mancarea foarte variata si gustoasa, doua piscine foarte mari si  frumoase plus centrul spa , plaja minunata, apa cristalina si calda a marii Egee, taverna de pe plaja, au constituit ingredientele unui sejur perfect. Mai adaugam o grupa de copii campioni si medaliati, frumosi si cuminti, si iata o reteta perfecta pentru vacanta !

CANTONAMENT ALBUFEIRA (PORTUGALIA)

duminică, ianuarie 6th, 2019

Intre 22 decembrie 2018 si 05 ianuarie 2019, a fost organizat un cantonament de pregatire la care au participat dl prof Cristi Iacoban si Cristina Iacoban. Cantonamentul s-a desfasurat in Algarve, PORTUGALIA, in orasul Albufeira. Vremea deosebit de prietenoasa, cu foarte mult soare, zilnic, si cu temperaturi de 8 – 10 grade plus noaptea si 18 – 20 de grade plus ziua, a permis efectuarea unei pregatirii optime. In 10 km patrati sunt patru stadioane de atletism, moderne, dotate cu tot ce trebuie, toate materialele la dispozitie, pista impecabila, liniste, caldura, sali de forta mari si dotate cu tot ce trebuie, piscina interioara, sauna, jacuzzi, oceanul, plaja, oameni exceptionali etc totul a fost deosebit de frumos si folositor. Am reusit sa vizitam si baza pregatire de la Monte Gordo, am vizitat Lisabona, dar si Spania – frumosul oras Sevilla. A fost o experienta unica, binevenita, si pe care dorim sa o repetam la sfarsitul anului 2019, poate cu un numar mai mare de atleti !

RELAXARE IN HALKIDIKI (GRECIA)

duminică, august 12th, 2018

 

Dupa un sezon destul de greu, in perioada 6 – 11 august 2018, am organizat un cantonament de relaxare in frumoasa Grecie, in Halkidiki mai precis. Ne-am balacit in Marea Egee, dar si in piscina hotelului, am facut plaja, am mancat numai bunataturi la Vasilis, dar si delicioase prajituri si inghetate la Alina Tasos. Ne-am distrat la masinute, am facut si ceva shopping pentru acasa, si vom reveni intotdeauna cu mare placere aici ! YASAS !

CANTONAMENT LA HALKIDIKI (GRECIA)

luni, septembrie 4th, 2017

In perioada 27 august – 3 septembrie, am organizat un cantonament in GRECIA, la HALKIDIKI. A fost poate cel mai frumos cantonament din istoria IACRIS. Conditiile de cazare excelente, masa diversificata si de o inalta calitate, plaja privata, apa calda si cristalina, cofetaria, si nu in ultimul rand, copiii minunati de la IACRIS, toate au contribuit la reusita acestui cantonament. Am fost la distractie la WATERLAND in Salonic, dar si la shopping la cel mai mare Mall, MEDITERRANEAN COSMOS. La anul cu siguranta ne vom intoarce aici, dar nu pentru 7 zile, pentru ca trec prea repede, ci pentru 10 zile , ca sa ne saturam !

CANTONAMENT IN THASSOS (GRECIA)

duminică, august 7th, 2016

In perioada 1 – 6 august, am organizat un cantonament de relaxare in frumoasa insula Thassos (GRECIA). Cei 18 membrii IACRIS care au participat la acest cantonament, au facut plaja, s-au balacit in Marea Egee, s-au jucat diverse jocuri, s-au plimbat si au fost la shopping, intr-un cuvant, s-au relaxat. Dupa un an plin de succese. O sa mergem in Thassos si la anul !