Archive for martie, 2009

Cursul de Perfectionare si Consfatuirea profesorilor de Atletism

duminică, martie 22nd, 2009

In organizarea Federatiei Romane de Atletism, s-a desfasurat la Hotelul Sport din capitala, o interesanta consfatuire a profesorilor si antrenorilor de atletism din toata tara, care s-au evidentiat prin rezultatele obtinute cu sportivii lor, in probele de sprint, garduri si sarituri. (mai mult…)

Finala Campionatului National de Atletism – Copii I

duminică, martie 22nd, 2009

Sambata, 21 martie, s-a desfasurat in Bucuresti, finala Campionatului National de Atletism – Copii I. A fost pentru prima oara cand copiii de la AC Iacris au participat la o finala nationala, alaturi de cei mai buni copii din toata tara. (mai mult…)

Campionatul Municipal de Atletism – Copii I si II

marți, martie 10th, 2009

Vineri 6 si sambata 7 martie, a avut loc Campionatul Municipal pentru Copii I si II. Copiii nostri s-au prezentat din nou foarte bine, astfel:COPII I:
SORIN CAMINSCHI a obtinut locul 2 la Inaltime, cu performanta de 1,25 m (Record Personal), tot el obtinand locul 4 la Lungime, cu 4,07 m. STEFANIA TUDORACHE, locul 3 la Inaltime, cu 1,25 m (RP) si 3,66 m la Lungime (RP); (mai mult…)

DAN NICULESCU, medaliat la Finala Campionatului National de Juniori 2

duminică, martie 1st, 2009

Vineri, 27 si sambata 28, a avut loc la Bucuresti, Finala Campionatului National de Juniori II. Toti cei 4 atleti ai AC Iacris au realizat recorduri personale, DAN NICULESCU urcand pe podium. Dupa ce a castigat seria, cu 8,64 s, in finala Dan Niculescu a alergat 8,36 s, nou record personal, cu care s-a clasat pe locul 3, (mai mult…)