Archive for februarie, 2009

Distractie la Moeciu

luni, februarie 23rd, 2009

34 de membrii ai As Sportive Atletic Club IACRIS Bucuresti s-au distrat de minune la Moeciu de Sus, in weekend-ul 21-22 februarie. Conditiile de cazare si masa fiind excelente, copiilor nu le-a ramas decat sa se distreze la maximum. (mai mult…)

ALEXANDRU NICA – Locul I la Triplusalt

sâmbătă, februarie 14th, 2009

In cadrul etapei a II-a a GRAND PRIX pentru Juniori II, Alexandru Nica a castigat proba de triplusalt, cu rezultatul de 13,21 m (record personal). In cadrul aceeasi probe, Dan Niculescu a obtinut locul 3, cu 12,90 m (record personal). (mai mult…)

Tabara de Vara – MAREA BRITANIE

luni, februarie 9th, 2009

 

Linistitul, curatul si cochetul orasel Ashford ne asteapta in acest an pentru a doua oara. Casa Brooke, cu spatioasele si modernele camere, cu 1, 2 sau 3 paturi, cu grupuri sanitare, cu bucatarie proprie, biblioteca, camera de internet, living-ul cu TV, DVD, pian etc va fi a noastra in perioada 31 iulie – 7 august. (mai mult…)

Tabara de Vara – GRECIA

duminică, februarie 8th, 2009

Dragi prieteni,
Tabara ALEXANDRA este pregãtita si in acest an sa ne primeasca. Vom petrece, pe splendidele plaje din Kariani, o varã de neuitat, cu multa distractie, excursii, prieteni noi, mult sport, plaja si baie in Marea Egee si multe alte activitati educative si placute. (mai mult…)

Tabara de schi COURCHEVEL (FRANTA) 30 ian – 06 feb

sâmbătă, februarie 7th, 2009

Luxoasa statiune Courchevel ne-a intampinat si anul acesta cu soare si zapada. A fost o saptamana de vis, in care copiii au obtinut rezultate extraordinare la schi si snowbord. Monitorii Nathalie si Jeremy au fost extrem de incantati (mai mult…)