Archive for iulie, 2019

CRISTINA IACOBAN, VICECAMPIOANA NATIONALA DE SENIOARE !

duminică, iulie 21st, 2019

Ultimul concurs national al sezonului ne-a adus o mare bucurie, prin CRISTINA IACOBAN, care a obtinut MEDALIE DE ARGINT si titlul de VICECAMPIOANA NATIONALA DE SENIOARE la STAFETA 4 x 100 m, cu echipa CSM CRAIOVA (ANAMARIA ROSIANU, MARIANA FICA, CRISTINA IACOBAN si STEFANIA SANDU).Timpul realizat – 47,62 s . La 100 m, dupa ce s-a calificat in finala, realizand 12,37 s in serie, CRISTINA s-a clasat in finala pe locul 7 , alergand 12,42 s . FELICITARI !

CRISTINA IACOBAN, RECORD PERSONAL la CAMPIONATUL EUROPEAN DE TINERET, GAVLE, SUEDIA

marți, iulie 16th, 2019

Prima participare a Cristinei la o competitie de mare anvergura, a fost incununata de o reprezentare foarte buna, o cursa curajoasa, pe primul schimb al stafetei de 4 x 100 m, un schimb perfect cu Andreea Miklos si un NOU RECORD PERSONAL pentru Cristina Iacoban la 4 x 100 m – 45,96 s (locul 13). Rezultatul putea fi mult mai bun, daca exista timp sa pregatim aceasta stafeta, dar si asa, FELICITARI !

FILIP CUCIUC a debutat international, oficial, la BALCANIADA de Cadeti de la ISTANBUL

sâmbătă, iulie 13th, 2019

La debutul sau la o competitie oficiala internationala, Filip Cuciuc a concurat foarte bine, sarind 6,21 m (locul 11) la saritura in lungime. Suntem siguri ca acest concurs reprezinta o motivatie puternica pentru pregatirea competitiilor viitoare.

CRISTINA IACOBAN a absolvit FACULTATEA DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT

duminică, iulie 7th, 2019

In urma cu 14 ani, in aprilie 2014, CRISTINA IACOBAN si VLAD CHIORPEC paseau in activitatea atletica, fiind primii membri ai nou infiintatei Asociatii Sportive ATLETIC CLUB IACRIS. Dupa 14 ani de activitate neantrerupta, CRISTINA IACOBAN (devenita intre timp Presedinta IACRIS) si VLAD CHIORPEC au absolvit Facultatea de Educatie Fizica si Sport, si ambii vor reprezenta ROMANIA, CRISTINA la Campionatul European de Tineret din SUEDIA, VLAD la Cupa Europei de Probe Combinate din PORTUGALIA ! Cristina a obtinut si licenta in Educatie Fizica si Sport, obtinand media 9,90 (9,80 la scris si 10,00 la lucrare) ! . FELICITARI !