Archive for the ‘CANTONAMENTE TABERE ROMANIA’ Category

CANTONAMENT la CHEILE GRADISTEI

duminică, decembrie 22nd, 2019

Timp de doua saptamani ne-am pregatit la Cheile Gradistei. Frumosul resort, dotat cu tot ce trebuie pentru sportul de performanta, ne-a intampinat si cu o vreme de primavara, soare si temperaturi pozitive, la 1340 m altitudine, in decembrie ! Dealuri blande si dealuri mai abrupte, terenuri de fotbal cu iarba naturala si cu gazon artificial, sali de forta dotate cu tot ce trebuie, sali de sport, sala de biliard si tenis de masa, piscina, jacuzi, saune, cazare si mancare excelente ! Iata de ce multumim gazdelor noastre si vom reveni cu drag !

CANTONAMENT la COSTINESTI

miercuri, august 14th, 2019

In perioada 7 – 14 august, 17 sportivi si profesori de la IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de relaxare, in statiunea Costinesti. Vremea a fost excelenta, zile insorite si calduroase, apa marii calda, valuri, copiii foarte cuminti. Am facut plaja, baie in mare si in piscina, am mancat bunataturi, am jucat volei si alte jocuri, ne-am plimbat etc. A fost un cantonament foarte reusit !

CANTONAMENT LA CIMPINA

luni, aprilie 22nd, 2019

In vacanta din aprilie, am organizat un excelent cantonament de pregatire la Cimpina. Conditiile de pregatire au fost excelente, pista de atletism, teren de fotbal cu gazon sintetic, pentru sarituri, bazin de inot, sauna, un hotel de patru stele, curatenie si mancare de cinci stele, un grup de sportivi de zece stele ! Orasel linistit, aer curat ! Vom face din Cimpina centrul nostru de pregatire !

CANTONAMENT POIANA BRASOV

duminică, decembrie 30th, 2018

In perioada 15 – 21 decembrie 2018, 24 de sportivi si profesori AC IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de la Poiana Brasov. S-a efectuat o pregatire fizica foarte buna, in vederea participarii la competitiile din aceasta iarna. Sportivii au socializat, s-au cunoscut mai bine, pentru a deveni o echipa puternica cu rezultate deosebite in plan sportiv. S-au desfasurat si activitati distractive, cum ar fi punerea in scena a cunoscutei povesti "Scufita Rosie", concursuri de mima sau talent show etc.

STAGIU DE PREGATIRE LA POIANA BRASOV

duminică, iulie 8th, 2018

In perioada 25 iunie – 9 iulie am efectuat un stagiu de pregatire la Poiana Brasov, tinand cont de faptul ca in doua saptamani FILIP CUCIUC si MIHAI MILITARU vor lupta pentru medalii la FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE JUNIORI 3, alaturi de colegele lor ALEXANDRA AMZA, ALEXANDRA HOBAI, PATRICIA CHIFA si ALEXIA HIMCEAC. Cateva zile mai tarziu, CRISTINA IACOBAN va alerga la Pitesti la FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE SENIORI-TINERET ! MULTA BAFTA !