Archive for the ‘CANTONAMENTE TABERE ROMANIA’ Category

Cantonament de pregatire la POIANA BRASOV

miercuri, decembrie 21st, 2022

In perioada 16-21 decembrie 2022, Clubul Sportiv Scolar „DINAMO” a organizat un cantonament de pregatire la Poiana Brasov, la care au luat parte 18 sportivi de la grupele profesorilor Iacoban Cristina si Iacoban Cristi. Cu dezamagirea ca nu am avut parte de zapada, cantonamentul a decurs foarte bine, conditiile de cazare/masa si antrenament fiind foarte bune, in perspectiva competitiilor care vor incepe in luna ianuarie !

CANTONAMENT DE PREGATIRE la POIANA BRASOV

duminică, octombrie 23rd, 2022

In perioada 21 – 31 octombrie 2022, atletii de la IACRIS – CSS DINAMO  au efectuat un cantonament de pregatire, sub indrumarea doamnei profesor Cristina Iacoban, in vederea participarii la competitiile din aceasta iarna. Cei 14 atleti si atlete au efectuat antrenamente pe o vreme excelenta pentru luna octombrie, au desfasurat activitati distractive, au vizitat Brasovul etc. Tinem sa multumim in mod special Domnului Director Gabriel Rosca – Hotel Escalade, care ne-a permis accesul gratuit la piscina, jacuzzi si saune la modernul Hotel Escalade.

CANTONAMENT la CHEILE GRADISTEI

duminică, decembrie 22nd, 2019

Timp de doua saptamani ne-am pregatit la Cheile Gradistei. Frumosul resort, dotat cu tot ce trebuie pentru sportul de performanta, ne-a intampinat si cu o vreme de primavara, soare si temperaturi pozitive, la 1340 m altitudine, in decembrie ! Dealuri blande si dealuri mai abrupte, terenuri de fotbal cu iarba naturala si cu gazon artificial, sali de forta dotate cu tot ce trebuie, sali de sport, sala de biliard si tenis de masa, piscina, jacuzi, saune, cazare si mancare excelente ! Iata de ce multumim gazdelor noastre si vom reveni cu drag !

CANTONAMENT la COSTINESTI

miercuri, august 14th, 2019

In perioada 7 – 14 august, 17 sportivi si profesori de la IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de relaxare, in statiunea Costinesti. Vremea a fost excelenta, zile insorite si calduroase, apa marii calda, valuri, copiii foarte cuminti. Am facut plaja, baie in mare si in piscina, am mancat bunataturi, am jucat volei si alte jocuri, ne-am plimbat etc. A fost un cantonament foarte reusit !

CANTONAMENT LA CIMPINA

luni, aprilie 22nd, 2019

In vacanta din aprilie, am organizat un excelent cantonament de pregatire la Cimpina. Conditiile de pregatire au fost excelente, pista de atletism, teren de fotbal cu gazon sintetic, pentru sarituri, bazin de inot, sauna, un hotel de patru stele, curatenie si mancare de cinci stele, un grup de sportivi de zece stele ! Orasel linistit, aer curat ! Vom face din Cimpina centrul nostru de pregatire !