Archive for the ‘CANTONAMENTE TABERE ROMANIA’ Category

CANTONAMENT la CHEILE GRADISTEI

duminică, decembrie 22nd, 2019

Timp de doua saptamani ne-am pregatit la Cheile Gradistei. Frumosul resort, dotat cu tot ce trebuie pentru sportul de performanta, ne-a intampinat si cu o vreme de primavara, soare si temperaturi pozitive, la 1340 m altitudine, in decembrie ! Dealuri blande si dealuri mai abrupte, terenuri de fotbal cu iarba naturala si cu gazon artificial, sali de forta dotate cu tot ce trebuie, sali de sport, sala de biliard si tenis de masa, piscina, jacuzi, saune, cazare si mancare excelente ! Iata de ce multumim gazdelor noastre si vom reveni cu drag !

CANTONAMENT la COSTINESTI

miercuri, august 14th, 2019

In perioada 7 – 14 august, 17 sportivi si profesori de la IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de relaxare, in statiunea Costinesti. Vremea a fost excelenta, zile insorite si calduroase, apa marii calda, valuri, copiii foarte cuminti. Am facut plaja, baie in mare si in piscina, am mancat bunataturi, am jucat volei si alte jocuri, ne-am plimbat etc. A fost un cantonament foarte reusit !

CANTONAMENT LA CIMPINA

luni, aprilie 22nd, 2019

In vacanta din aprilie, am organizat un excelent cantonament de pregatire la Cimpina. Conditiile de pregatire au fost excelente, pista de atletism, teren de fotbal cu gazon sintetic, pentru sarituri, bazin de inot, sauna, un hotel de patru stele, curatenie si mancare de cinci stele, un grup de sportivi de zece stele ! Orasel linistit, aer curat ! Vom face din Cimpina centrul nostru de pregatire !

CANTONAMENT POIANA BRASOV

duminică, decembrie 30th, 2018

In perioada 15 – 21 decembrie 2018, 24 de sportivi si profesori AC IACRIS – CSS DINAMO au participat la cantonamentul de la Poiana Brasov. S-a efectuat o pregatire fizica foarte buna, in vederea participarii la competitiile din aceasta iarna. Sportivii au socializat, s-au cunoscut mai bine, pentru a deveni o echipa puternica cu rezultate deosebite in plan sportiv. S-au desfasurat si activitati distractive, cum ar fi punerea in scena a cunoscutei povesti "Scufita Rosie", concursuri de mima sau talent show etc.

STAGIU DE PREGATIRE LA POIANA BRASOV

duminică, iulie 8th, 2018

In perioada 25 iunie – 9 iulie am efectuat un stagiu de pregatire la Poiana Brasov, tinand cont de faptul ca in doua saptamani FILIP CUCIUC si MIHAI MILITARU vor lupta pentru medalii la FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE JUNIORI 3, alaturi de colegele lor ALEXANDRA AMZA, ALEXANDRA HOBAI, PATRICIA CHIFA si ALEXIA HIMCEAC. Cateva zile mai tarziu, CRISTINA IACOBAN va alerga la Pitesti la FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE SENIORI-TINERET ! MULTA BAFTA !

CRISTINA IACOBAN a efectuat un stagiu de pregatire de 12 zile in Poiana Brasov

duminică, aprilie 15th, 2018

In vederea competitiilor importante ce urmeaza (Municipale, Bulgaria – Ruse, Camp Nat Universitare – Pitesti, Spania – Costa Brava, Internationale – Cluj, Nationale – Pitesti s.a. ), CRISTINA IACOBAN a efectuat un foarte bun stagiu de pregatire la Poiana Brasov.

SEMICANTONAMENT la PREDEAL

sâmbătă, aprilie 7th, 2018

In perioada 03 – 07 aprilie 2018, 12 atleti de la AC IACRIS – CSS DINAMO au beneficiat de un excelent semicantonament in statiunea Predeal. Vremea excelenta ne-a permis sa efectuam o buna pregatire fizica, sa ne energizam cu aerul curat din Predeal. Sportivii au socializat si s-au simtit foarte bine, mai ales ca semicantonamentul a fost gratuit, oferit de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Fundatia PROEDUS, Cluburilor Sportive Scolare din Bucuresti !

CANTONAMENT MOIECIU DE SUS

joi, ianuarie 11th, 2018

A fost primul an (in ultimii 10)  in care nu am avut zapada la Moieciu.

CANTONAMENT LA COSTINESTI

joi, august 24th, 2017

In perioada 16 – 23 august, am participat la un cantonament la Costinesti, alaturi de colegii nostri de la CSS DINAMO. Am facut multa plaja, baie in marea foarte agitata, am jucat mult volei si am fost si la discoteca. Ne-am facut prieteni, am facut si un pic de aventura pe gonflabile pe lac, am avut dezlegare la dulciuri, a fost un cantonament frumos. Trebuie sa multumim si Primariei Capitalei, PROEDUS si domnului Florin Diaconescu. Urmeaza Grecia ! La revedere Costinesti, Yasas Chalkidiki !

CANTONAMENT POIANA BRASOV

sâmbătă, aprilie 29th, 2017

In perioada 22 aprilie – 02 mai 2017, grupa de Seniori-Tineret, formata din DIANA ROSU, VLAD CHIORPEC si CRISTINA IACOBAN, au participat la un stagiu de pregatire la POIANA BRASOV, sub indrumarea domnului profesor CRISTI IACOBAN. S-a efectuat o pregatire foarte buna si s-a pus accent si pe odihna. Multumim partenerului nostru, CS RAPID BUCURESTI, pentru sustinerea financiara a celor trei atleti. Urmeaza concursurile, unde speram in rezultate bune si foarte bune.