Archive for noiembrie, 2010

Cupa de Iarna Copii I, II, III:cinci locuri 1,patru locuri 2,doua locuri 3 !

duminică, noiembrie 28th, 2010

Acesta este excelentul bilant al echipei noastre, la concursul de debut de sezon. Castigatorii sunt VLAD CHIORPEC  – 60 m garduri (8,8 s) si lungime (5,70 m), GABRIEL VLAD – inaltime (1,34 m), ambii la copii I, si LENA POPESCU – 40 m garduri (7,9 s) si lungime (3,66 m) la copile III. Ocupantii locurilor II sunt:  (mai mult…)

Invitati la „Cucerirea Drepturilor Noastre”, la Palatul Parlamentului

luni, noiembrie 22nd, 2010

Inainte cu o saptamana de debutul competitional, am fost invitati sa participam la evenimentul "Pentru Cucerirea Drepturilor Noastre" , organizat la Palatul Parlamentului, sala "Nicolae Iorga", de un grup de copii si tineri indrumati de profesionisti. Evenimentul si-a propus sa ofere o mai buna vizibilitate drepturilor copilului (mai mult…)

Calendar competitional intern si international 2011

joi, noiembrie 11th, 2010

 

 A fost realizat calendarul competitional orientativ intern si international pentru anul 2011. Modificarile ulterioare vor fi anuntate din timp: (mai mult…)

Distractie la Mall Vitan, de ziua Cristinei

luni, noiembrie 1st, 2010

Componentii lotului de atletism al As Atletic Club Iacris, au fost invitati duminica, 24 octombrie, la Mall Vitan, cu ocazia aniversarii zilei de nastere a colegei lor, Cristina Iacoban. Acolo, dupa ce au mancat si au baut, au vizionat un impresionant film 3D, la Hollywood Multiplex.