Archive for the ‘COMPETITII INTERNATIONALE’ Category

CRISTINA IACOBAN a alergat la ISTANBUL (TURCIA) – 15 si 16 februarie

duminică, februarie 9th, 2020

CRISTINA IACOBAN a participat sambata, 15 februarie, la ISTANBUL (TURCIA) la CAMPIONATELE BALCANICE DE SENIORI. CRISTINA a alergat 7,80 s, ocupand locul 14. Duminica 16 februarie, CRISTINA a luat startul la "ISTANBUL ATHLETICS CUP", unde a alergat 7,89 s, ocupand locul 13. Ambele competitii au fost foarte puternice, la start prezentandu-se unele dintre cele mai bune sprintere din Europa. Competitiile s-au desfasurat pe o pista foarte tare, neobisnuita pentru noi, deregland un pic alergarea Cristinei, la ore la care CRISTINA doarme de obicei (14,15 primul si 14,30 al doiea concurs). La Balcaniada CRISTINA a plecat excelent, la 30 m aflandu-se cot la cot cu alergatoare de 7,30 s, moment in care s-a speriat de cat ar fi putut sa fuga, si a cedat teren. In ziua urmatoare a alergat demoralizata ca nu a avut un rezultat mai bun la Balcaniada, a avut un start mai prost si in final un rezultat mai slab. Oricum, a invatat multe din aceasta deplasare ! FELICITARI CRISU pentru curajul de a te bate cu cele mai bune !

 

 

CRISTINA IACOBAN – NOU RECORD PERSONAL la „ELAN” INDOOR INTERNATIONAL MEETING – BRATISLAVA (SLOVACIA)

sâmbătă, ianuarie 18th, 2020

CRISTINA IACOBAN a participat duminica, 26 ianuarie, la concursul international ELAN Meeting Bratislava (Slovacia). Dupa ce sambata alergase in afara concursului (HC) la competitia de juniori "SPERANTELE OLIMPICE", 7,87 s , duminica CRISTINA a alergat in serii 7,80 s, terminand a doua in seria a doua si a noua per total. Astfel, s-a calificat in finala B, unde a alergat excelent si a castigat Finala B cu 7,73 s , NOU RECORD PERSONAL ! FELICITARI CRISU !

CRISTINA IACOBAN, locul 6 din 37 la „VIENNA INDOOR GALA” – Viena (Austria)

luni, decembrie 30th, 2019

 

Sambata, 11 ianuarie, CRISTINA IACOBAN (AC IACRIS-CSM CRAIOVA) a debutat in noul sezon competitional, participand la Viena (AUSTRIA), la concursul international "VIENNA INDOOR GALA". Din 37 de concurente, reprezentand 9 tari, CRISTINA s-a clasat pe un onorant loc 6 in FINALA A, cu timpul de 7,87 s, In serie, CRISTINA s-a clasat a doua, cu 7,91 s, obtinand al 8-lea timp din serii si calificarea in FINALA A . FELICITARI !

CRISTINA IACOBAN, RECORD PERSONAL la CAMPIONATUL EUROPEAN DE TINERET, GAVLE, SUEDIA

marți, iulie 16th, 2019

Prima participare a Cristinei la o competitie de mare anvergura, a fost incununata de o reprezentare foarte buna, o cursa curajoasa, pe primul schimb al stafetei de 4 x 100 m, un schimb perfect cu Andreea Miklos si un NOU RECORD PERSONAL pentru Cristina Iacoban la 4 x 100 m – 45,96 s (locul 13). Rezultatul putea fi mult mai bun, daca exista timp sa pregatim aceasta stafeta, dar si asa, FELICITARI !

FILIP CUCIUC a debutat international, oficial, la BALCANIADA de Cadeti de la ISTANBUL

sâmbătă, iulie 13th, 2019

La debutul sau la o competitie oficiala internationala, Filip Cuciuc a concurat foarte bine, sarind 6,21 m (locul 11) la saritura in lungime. Suntem siguri ca acest concurs reprezinta o motivatie puternica pentru pregatirea competitiilor viitoare.