Tabara Sportiva – Wellness si de Limba Engleza Oroshaza – Ungaria, 22 – 29 iulie 2007

      Intre 22 si 29 iulie, am participat cu 21 de copii la Tabara de la Oroshaza, Ungaria. Acolo, copiii nostri au avut posibilitatea sa imbine activitatea sportiva si de recreere, cu un interesant curs de limba engleza.

      Cursul de limba engleza a fost sustinut in fiecare dimineata pe doua grupe : medii (profesoara Anne Marie Nemes) si avansati (profesoara Victoria Stoeng). Copiii nostri au fost laudati de profesoare si la sfarsit toti au primit diplome. Am vizitat in 6 zile, 4 orase, astfel: in prima zi, luni 23 iulie am vizitat in trasuri orasul Oroshaza, miercuri 25 am vizitat orasul Szeged si in special Gradina Zoologica Vadaspark (http://zoo.szeged.hu/), unde copiii au vazut numeroase specii de animale de pe toate continentele, si am mai vizitat Dome, catedrala din Szeged. Vineri, 27 iulie am vizitat orasul Szarvas, in special Gradina Botanica “Pepi Garden – Arboretum”, si am facut o croaziera cu vaporasul Katalin II pe raul Koros, iar sambata 26, am fost in Bekescsaba unde am luat masa la Mc. Donalds si am facut cumparaturi de la Csaba Center.

      Am jucat zilnic fotbal, am inchiriat o sala de sport unde am organizat un campionat de fotbal baieti, unul de fotbal fete si unul de basket. Paradisul copiilor l-a constituit centrul wellness “Gyoparosfurdo” (http://www.gyoparosfurdo.hu/) , unde ne-am distrat de minune in apele calde ale piscinelor. Nu ne saturam sa ne dam pe tobogane sau ne lasam luati de valurile artificiale din bazine.

      Ne-am mai bucurat vineri de organizarea unei mese traditionale unguresti, am organizat in fiecare seara discoteca si diverse concursuri si jocuri, a fost super. A fost minunat, si la anul vom reveni cu bucurie.

Comments are closed.