Al doilea an consecutiv in Grecia, 27 iunie – 10 iulie 2007, Halkidiki

      Pentru al doilea an consecutiv, am participat la o tabara internationala in Halkidiki, Grecia. Sub indrumarea profesorilor Cristi si Mihaela Iacoban si Nana Panaitescu, cei 33 de copii au avut parte de o vacanta deosebit de frumoasa. A fost mult mai frumos decat anul trecut .

      Anul acesta am avut norocul sa avem o super echipa de monitori si monitoare greci. Sub indrumarea lui Stefanos, monitoarele Polixenia, Agapi, Ana, Iro, Eleni si Hrisa, au facut in asa fel incat ne-am simtit foarte bine impreuna, ajutandu-ne foarte mult. In plus fata de anul trecut, in afara de excursiile la pestera Petralona, la Salonic pentru shoping si de croaziera la Muntele Athos, cu vizitarea orasului Ouranopolis, gazdele ne-au mai organizat o excursie la plaja privata de la Talgo, unde ne-am distrat de minune, si la orasul turistic Nea Marmaras, pe care l-am vizitat si de unde am cumparat numeroase suveniruri.

      Am participat zilnic la activitatile sportive, campionatul de fotbal fiind cat pe-aci sa fie castigat de baietii nostri. Am jucat mult fotbal, volei, baschet, am inotat zilnic in piscina, am facut plaja si baie in Marea Egee, am facut aerobic si dansuri moderne. Dl. Prof. Stelios i-a invatat pe copiii nostri sa danseze Sirtaki, dans pe care l-au prezentat la marele spectacol care a avut loc la sfarsitul taberei. Copiii nostri au fost aplaudati la scena deschisa. Cristina a rostit la final cateva cuvinte de multumire in limba greaca, moment in care sotiei patronului taberei i-au dat lacrimile. Cele 11 zile de tabara au trecut de parca ar fi fost numai 2, copiilor nevenindu-le sa creada cand le-am spus ca trebuie sa facem bagajele pentru ca tabara s-a terminat.

      Asteptam cu nerabdare vara viitoare, pentru a reveni in aceasta minunata tabara.

Comments are closed.