Archive for septembrie, 2010

Adunarea Generala a A C IACRIS

marți, septembrie 21st, 2010

Miercuri, 29 septembrie, la ora 19,00 , a avut loc la sala de atletism, Adunarea Generala a AC IACRIS, la care au participat parintii copiilor de la AC IACRIS. Au fost prezentate si discutate subiecte ca: bilantul pe anul 2010, scopul organizatiei, evidentierea sportivilor cu rezultate deosebite, prezentarea obiectivelor educationale, programul antrenamentelor, organizarea unei competitii de casa in decembrie, participari la targuri, program tabere si excursii pentru cei mici, propuneri pentru comisiile asociatiei, codul de conduita, calendarul competitional 2011, despre infiintarea sectiei de volei, programul taberelor,  (mai mult…)

Insula Corfu – GRECIA: o noua destinatie pentru AC IACRIS

sâmbătă, septembrie 18th, 2010

MIHAELA IONITA, antrenoare la sectia de atletism a AC IACRIS, a petrecut o saptamana in mirifica insula Corfu, pentru a descoperi noi obiective pentru taberele sportive la care vor participa membrii AC IACRIS. Iata impresiile cu care MIHAELA s-a intors din Grecia: (mai mult…)

Tabara de Echitatie si Activitati Sportive POIANA BRASOV

miercuri, septembrie 8th, 2010

Traditionala tabara de echitatie si activitati sportive s-a desfasurat tot la Poiana Brasov, intre 30 august si 6 septembrie. Programul a fost foarte bogat in activitati. In afara de echitatie, 

(mai mult…)