Insula Corfu – GRECIA: o noua destinatie pentru AC IACRIS

MIHAELA IONITA, antrenoare la sectia de atletism a AC IACRIS, a petrecut o saptamana in mirifica insula Corfu, pentru a descoperi noi obiective pentru taberele sportive la care vor participa membrii AC IACRIS. Iata impresiile cu care MIHAELA s-a intors din Grecia:

“Grecia si ale sale peisaje au ceva deosebit de care cu greu te poti desparti la intoarcerea catre meleagurile romanesti. La fel s-a intamplat si la plecarea din minunata insula Corfu, locul ideal pentru petrecerea unei vacante de neuitat.
            Am avut norocul sa pot strabate intreaga insula, sa ma pot scalda in pesteri cu ape turcoaz, sa vad peisaje parca pictate si in final sa plec cu o impresie buna despre intreaga insula.
            Interesant este fapul ca nu te poti plictisi in acest loc, deoarece exista cate ceva de facut pentru fiecare: water parc-ul este locul ideal atat pentru cei mici cat si pentru cei mari, cei dornici de adrenalina pot incerca sporturile nautice, pasionatii de cultura pot vizita: muzee, cetati, palate, biserici, iar cei care pur si simplu vor sa se relaxeze la soare, pot alege din multimea de plaje, mai populate sau nu, in functie de preferinte.
            Am remarcat, faptul ca insula este destinatia preferata de englezi, care anima locurile la caderea serii.
            Locul care mi-a placut in mod special a fost Sidari, o statiune din nordul insulei care gazduieste o serie de activitati ideale pentru vacanta, cum ar fi: plimbari cu hidrobicicleta, sporturi nautice, croaziere, echitatie, shopping, si ceea ce nu pot fi intalnite oriunde peisajele unice, spectaculoase.

            Cu mare drag ma gandesc la clipa cand voi reveni pe insula, pentru a revedea tot ceea insemna Corfu si frumoasa sa natura. Asadar, draga cititorule, daca vei avea ocazia sa ajungi pe meleagurile grecesti, Corfu va fi alegerea perfecta.”  

Comments are closed.