Tabara de Vara – GRECIA

Dragi prieteni,
Tabara ALEXANDRA este pregãtita si in acest an sa ne primeasca. Vom petrece, pe splendidele plaje din Kariani, o varã de neuitat, cu multa distractie, excursii, prieteni noi, mult sport, plaja si baie in Marea Egee si multe alte activitati educative si placute.
Tabara este localizata în Kariani, pe o suprafata de 30 de hectare, la 110 km de Salonic si 55 km de Kavala. Tabara are 16 casute de vacanta si o cladire de 21 de camere. Fiecare camera are o capacitate de maxim 12 copii. Fiecare camera are grup sanitar si este de asemenea echipata cu paturi din lemn, sifoniere, frigider, mese, scaune si telefon. Casutele sunt imprejmuite de pomi care asigura protectia fata de soare. Tabara dispune de  terenuri de tenis, baschet, volei, handball si fotbal, parc de joaca si piscina. Exista un Amfitreatru pentru evenimentele culturale, de asemenea o sala pentru activitatile artistice.
    Plaja este situata la 50 m de tabara. Plaja este premiata cu Steagul Albastru al Plajelor Curate din Uniunea Europeana si de Asociatia Elena pentru Natura . Securitatea copiilor este maxima. Asistenta medicala este asigurata 24 de ore pe zi de un doctor si doua asistente. Alte facilitati: Spitalul taberei, Farmacie, Salvamari, 2 paznici de noapte, Spalatorie, Apa calda 24 de ore pe zi, 2 platforme pe mare. Tabara are o cantina si un restaurant complet utilat, unde mâncarea este preparata în conditii de igiena maxima. Micul dejun, prânzul, cina si cele doua gustari echivaleaza 3500 de calorii, iar hrana este de o excelenta calitate.
    Infrastructura taberei include un numar mare de locatii pentru: Fotbal, Beach Volei, Ping Pong, Tae Kwon Do, Handbal, Volei, Gimnastica, Polo, Baschet, Aerobic, Înot, Tenis, Ciclism, Minifotbal, Tir, Tir  cu arcul .Activitatile oferite combina excelent distractia si recreerea. Sederea copiilor în tabara Alexandra este placuta, dar si educativa. Alte activitati: Jocuri pe plaja, Teatru de papusi, Olarit, Cinema, Bal mascat, Petrecere în pijama, Petrecere pe plaja, Muzica, Cântece, Rock night ,Barbeque,  Echitatie, Caiac-Canoe, Banana etc . În timpul sederii în tabara Alexandra, copiii pot savura gustul aventurii, prin:Tiroliana pe deasupra râului Aggitis, Scufundari, Drumetii în afara taberei, Rafting, Escalada etc Toate activitatile extreme sunt organizate si supervizate de Centrul de Turism Ecologic Alternativ “XTREME EXPERIENCE”
    Tabara este foarte bine prezentata pe site-ul www.alexandracamp.gr (inclusiv un film de 12 minute).
    În pret sunt incluse: transport autocar, cazare 11 nopti (sau 22 nopti), 3 mese principale si 2 gustari pe zi, toate activitatile ce se desfasoara în tabara, conform programului, excursii la: “Gorge Aggitis River”, “orasul vechi Amphipoli (Museum)”, “ orasul Touzla”, pestera "Alistrati" in Serres, Teatrul antic din Fillipi & turul orasului Kavala, “turul orasului Salonic si shopping” si optional contracost “Meteora”, “croaziera la insula Thassos” si “Atena”.Fiecare grup de 10 copii va beneficia de asistenta din partea unui monitor. Facilitati deosebite pentru profesorii insotitori.

PRET SI PERIOADE:     

            340 euro 11 nopti (plecare pe 16 iunie, întoarcere pe 29 iunie)
            340 euro 11 nopti (plecare pe 27 iunie, întoarcere pe 10 iulie)
            590 euro 22 nopti (plecare pe 16 iunie, întoarcere pe 10 iulie)

Informatii si inscrieri,
Alexandra Camp Bucuresti,
Prof. Cristi Iacoban, tel. 0744 380442, 0726 173028, iacris@yahoo.co.uk      

Toti membrii asociatiei, precum si cei ce doresc sa devina membrii asociatiei, sunt invitati sa participe la aceasta tabara.          

Comments are closed.