CANTONAMENT LA MOIECIU DE SUS


Cantonamentul la Moieciu de Sus a decurs excelent. S-a produs o simbioza constructiva si benefica intre generatii, copii de 5-6 anisori devenind prieteni cu cei de 17-18 ani. Oamenii de aici au spus ca nu au mai intalnit pana acum un grup atat de disciplinat, de organizat si de eficient. Ne-am antrenat foarte bine, ne-am odihnit foarte bine, am mancat foarte bine si sanatos (ar fi ideal sa continue acasa obiceiul de a manca la ore fixe), si ne-am distrat cu concursuri de mima, talent show, Miss si Mister, dans, discoteca, peste 20 de jocuri cumparate de la Bucuresti, campionate de volei, fotbal, tenis de masa, alergare de viteza, alergare peste gardulete si vizionarea la videoproiector a celor mai recente filme pentru copii, petrecere in pijamale si focul de tabara, toate concursurile fiind premiate. Sunt foarte mandru de copiii pe care ii avem la club, vreau sa va spun ca unii dintre ei sunt mari talente si ca voi face tot ce-mi sta in putinta (si-mi sta !) sa valorifice la maximum acest talent. Ma bucur si va multumesc pentru asta, ca au avut posibilitatea de a trai o saptamana de copilarie asa cum am avut noi si cum din pacate nu prea mai exista in ziua de astazi. Cativa dintre copii tusesc sau ii doare in gat. Este inevitabil, atunci cand te joci si vorbesti foarte mult sau alergi afara la minus 5-8 grade, cu gura deschisa (nu se poate alerga fara sa respiri pe gura). Asta nu inseamna ca, copiii sunt bolnavi si ca trebuie sa-i indopam cu medicamente. Durerea in gat si tusea reprezinta reactia organismului de aparare la o agresiune externa. Organismul nostru este proiectat pentru a se apara si a se vindeca singur. Putem sa-l ajutam cu produse naturale, dar daca vom folosi imediat antibiotice sau alte medicamente sintetice, organismul in loc sa se intareasca, sa se caleasca, va slabi. Poze din cantonament am postat pe facebook, la IACRIS ATLETIC CLUB (cred ca o sa pun si filmulete).
Urmatorul concurs pentru copii va fi CUPA OLIMPIA, in 18 ianuarie, iar pentru juniori pe 18-19 ianuarie, Campionatul Municipal de Seniori, Tineret si Juniori 1.
Urmatorul cantonament va avea loc in vacanta de primavara din aprilie, in Katerini (GRECIA). Acolo, copiii performeri si juniorii nostri se vor antrena alaturi de copii si juniori greci, de la clubul ARHELAOS KATERINI, club partener al nostru. La sfarsitul cantonamentului va avea loc si un meci bilateral ARHELAOS – IACRIS, meci pe care binenteles ca il vom castiga.
Va dorim LA MULTI ANI, SARBATORI FERICITE si UN AN 2014 CU MARI PERFORMANTE PE TOATE PLANURILE !

Comments are closed.