Tabara Internationala pentru Copii HALKIDIKI – Grecia – 2006

      Dupa numai o zi de repaus, am plecat cu autocarul spre Grecia, mai exact spre tabara Kalivas din statiunea Metamorfosis – Halkidiki. In afara de drum, la dus si la intors, care a fost foarte obositor, tabara a fost minunata. La inceput nu prea am inteles noi de ce trebuie sa respectam intocmai programul grecilor, insa pe parcursul sederii noastre in tabara, ne-am dat seama ca programul este foarte bine gandit pentru o tabara cu 1200 de copii.

      Faptul ca toti copiii participanti la aceasta tabara se intorc acasa fericiti dar si sanatosi si nevatamati, spune mult. 10 zile am facut plaja si baie in Marea Egee, am inotat in piscina, am jucat fotbal pe gazon artificial si natural, am jucat volei, baschet si tenis de masa, am facut aerobic si dansuri grecesti, am dansat seara la discoteca, am vizionat filme la cinematograf, precum si meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal, am participat la spectacole de magie, la spectacole oferite de copiii participanti, inclusiv de catre noi, care am prezentat o hora traditionala romaneasca, foarte aplaudata de spectatori si ne-am facut prieteni greci.

      Excursiile la pestera Petralona, la Salonic pentru shopping, precum si croaziera la Muntele Athos, cu acostare la Ouranopoli, au intregit o experienta deosebita traita de copiii nostri.

      Multumim Domnului Kalivas, domnului Vasilis, Doinei, precum si fratilor Stephanos si Iorgos pentru rabdarea si grija avuta fata de noi.

Comments are closed.