Tabara pentru Copii „Cheia”

      In perioada 28 octombrie – 04 noiembrie 2006, am organizat impreuna cu minunatii copii ai Scolii Europene din Bucuresti, clasele I-IV, o tabara la Cheia – Prahova.

      Acolo am avut norocul sa fim primii care s-au jucat cu zapada in aceasta iarna.  Programul taberei a fost ca de obicei foarte diversificat. Am combinat activitatile sportive, cu activitatile culturale si cu numeroase petreceri. Astfel, am organizat un concurs de atletism, un campionat de fotbal pentru baieti si un campionat de handbal pentru fete, un concurs de popice, am facut drumetii prin padure, am vizitat expozitia « Flori de mina » si Manastirea Cheia, am vizionat filme pentru copii la DVD, am organizat concurs de Mima, concurs Miss si Mister, am dansat la discoteca noastra, am realizat figurine din conuri de brad, am petrecut de ziua Selmei, am petrecut de ziua Cristinei, am petrecut de Halloween, am organizat si o petrecere in pijama, si ne-am bucurat de nelipsitul foc de tabara.

      Gazdele noastre, doamna Mariana si domnul Ovidiu au fost deosebit de primitori, mancare foarte buna si la discretie, camere mari si calduroase, cu toate conditiile de care ai nevoie ca sa te simti bine (TV cablu, baie proprie etc.), copii educati si fericiti, in cateva cuvinte, o noua tabara reusita.

Comments are closed.