PREMIATI DE AGENTIA NATIONALA ANTI DOPING

Premiati la “Ziua Sportului Curat”
Vineri, 8 aprilie, Agenția Națională Anti-Doping (ANAD) a organizat la stadionul de atletism din cadrul C.S.N. “LIA MANOLIU”, un concurs de atletism cu ocazia „Zilei
Sportului Curat”.
In deschidere, ANAD a decernat titlul onorific de „Ambasador al Sportului Curat” unora dintre cei mai merituoși sportivi români, cum ar fi Alina Dumitru (judo), Ion Grigoraș (lupte), Nicoleta Grasu și Marian Oprea (atletism).
Dupa acest moment festiv, pista de atletism a găzduit concursul de atletism cu trei probe (sprint 60 m, săritură în lungime si ștafetă 4 x 100 m,), în care s-au întrecut atleți juniori 2 si 3, fete și băieți. Câștigătorii au fost premiați de către un sportiv de legendă și de către conducerea ANAD, domnul presedinte Stefan Rohnean si doamna vicepresedinte Doina Melinte. Organizarea probelor si arbitrajului a revenit profesorilor Iacoban Cristi, Zarcan Marian si Stanescu Razvan (CSS DINAMO), Donisan Mihai si Nicoleta Grasu (CS DINAMO), Brosser Octavia (RAPID), Baloi Mihai (OLIMPIA) si Ion Ion (CSS 6).
CSS DINAMO (prof. IACOBAN CRISTINA) a obtinut MEDALIILE DE AUR la stafeta 4 x 100 m fete (STEFAN MARIA, FIRU MARIA, GAVRILA ANA si NITU CATINCA), si MEDALII DE BRONZ cu GAVRILA ANA (Lungime) si STEFAN MARIA (60 m).
ANAD a premiat toti sportivii participanti cu diplome, medalii, mingi de fotbal, cupe si alte premii pentru primii trei sportivi la fiecare proba, premii pentru comisia de arbitraj. FELICITARI !

Comments are closed.